Costa   Brava     Spanje

                  

                                                  Pals                                                                                                                    Baai van Begur

Onroerend goed in the regio Pals, Begur, Llafranc and Calella de Palafrugell,  Costa Brava, Spanje

Gelegen in het hart van de Costa Brava, Spanje, bieden het Middeleeuwse stadje Pals, beroemd om zijn oude architectuur en het stadje Begur, een heerlijke omgeving met een aangename atmosfeer. In Begur zijn er ook diverse leuke en trendy boetieks te vinden.

Llafranc, een kustplaats met een gezellige wandelboulevard langs het zandstrand, restaurants en terrasjes met zeezicht en een kleine haven voor plezierjachten.

Calella de Palafrugell is een pittoresk oud vissersdorp, eveneens met leuke restaurants, veel terrasjes met uitzicht op zee en enkele kleinere stranden.

Platja de Pals, heeft een 4 km lang fraai wit zandstrand met kristalhelder water, gelegen tussen de plaatsen Estartit en Begur.  

Dit mooie en soms wilde Costa Brava kustgebied, genaamd "het hart van de Costa Brava",  met kleine baaien, zandstranden, witte huizen, restaurants en leuke terrasjes aan zee, is een van de meest charmante delen van de Costa Brava.

In Pals en omgeving vindt men ook excellente voorbeelden van de regionale "Emporda" gastronomie.

INTRA STYLE biedt bestaand en nieuw onroerend goed in toplocaties aan zee:

Als u de volgende  Requirements  invult, ontvangt u onmiddellijk na verzending een link naar de websites van onze plaatselijke onroerendgoed agenturen met het volledige aanbod van huizen en appartementen in deze Spaanse Middellandse zee regio.  

 

Voor andere informatie kunt u met ons contact opnemen Contact

 

You Tube: De stranden van Begur en Costa Brava vanuit de lucht

                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Hoofdpagina onroerendgoed