Binnenhuis Architectuur / Design / Renovatie

20 jaar ervaring in verschillende landen


Speciaal introductie aanbod:

Om u alvast enkele waardevolle tips en suggesties te geven over mogelijke aanpassingen van uw interieur of voorgenomen renovatieplannen, bieden we een basis plan aan met een aantal suggesties voor slechts 199 Euro, ex btw. 

 

Indien u een van onze suggestie interessant vindt om verder uit te werken in een meer gedetailleerd plan, stellen we het op prijs u hiervoor een offerte aan te bieden. 

 

Als u echter reeds tevreden bent met het  basis plan en suggesties, is er geen enkele verplichting ons een additionele offerte te laten maken voor een meer gedetailleerd plan.

 

Om een basis design plan met enkele suggesties te kunnen maken en te laten beoordelen door een  professionele Binnenhuisarchitect, stuurt u ons enkele interieur foto's en een (handgetekende) plattegrond met de belangrijkste maten.

Vertel tevens welke wensen u heeft, eventuele problemen, zodanig dat we op basis van deze informatie de goede design suggesties kunnen geven met bijbehorend plan.

Stuur deze informatie met plattegrond en foto's als een E-mail attachment naar ons E-mail adres, zoals  hieronder is aangegeven.

 

Zodra we alles ontvangen hebben, sturen we u een E-mail met eventueel nog enkele vragen en tevens uw cliŽntnummer als referentienummer en onze betalingsgegevens. Nadat uw betaling is ontvangen zullen we een plan met bijbehorende suggesties binnen 2 weken naar uw E-mailadres sturen e.e.a. overeenkomstig onze Algemene Voorwaarden.

 

 

Ons E-mailadres:   interior-design@intra-style.com

 

 

Algemene Voorwaarden

Terug